Vi kæler for kvaliteten og de gamle traditioner
Sønderjyske traditioner og brød når det er bedst.
Mette og Henrik er 3. generation af bagere. Det første bageri blev åbnet i Fårhus omkring 1912 af Henriks oldefar. ”Det traditionsrige håndværk fra dengang er omdrejningspunktet for måden, vi tænker brød og kager på i dag. Det betyder, at al vores brød er koldhævet og bagt i stenovn. Der er noget ærligt i at holde sig til gode basale råvarer: mel, vand og gær. Ja, og så er tiden en vigtig medspiller for, at brødet udvikler den gode smag og den saftige krumme.
Mere kompliceret behøver det ikke at være!”...
Hos Nielsens Bageri er det gode brød bagt på lige dele ærlige råvarer, omtanke for vores medarbejdere og personlig kundeservice. Hver dag!
___
Vores bagerier er åbne værksteder
Det er vigtigt for os, at kunderne kan se og dufte, hvad vi laver. Vi kan fortælle den gode historie nok så mange gange, men det er først, når man oplever, hvordan vi arbejder, at det bliver tydeligt, at vi mener det, når vi siger, at det handler om ærligt og traditionsrigt håndværk.
Og så kan det smages - selvfølgelig!
Passion for detaljer
Kernen i vores forretning har lige fra begyndelsen været udvikling. Vi gør os umage og bliver begejstrede over hele tiden at blive bedre til det, vi laver. Det er lige fra at hente inspiration fra sociale medier til nye og kreative opskrifter til at skabe gode rammer for vores medarbejdere. Vi mener, at trivsel er det bedste udgangspunkt for at give kunderne en varm og personlig oplevelse i butikkerne.
Kærlighed, kildevand og masser af fuldkorn
”Det vigtige, i vores arbejdsfællesskab, er at give hinanden plads.
Der skal være plads til at samle inspiration og gå nye veje – som ikke nødvendigvis er den, som alle andre går af. Vi var med til at introducere fuldkorn i brødet i Danmark. Men det var det bestemt ikke dengang. Så ja, vi kender hinanden godt, og er meget bevidste om hinandens styrker og svagheder. Vi kan glæde os sammen, når det går godt eller en opgave er afsluttet med succes.”
Helt naturligt
Vi har en holdning, til det vi laver og stiller krav til vores producenter:
Fra de enkle og ærlige råvarer, der er grundlaget for vores brød og kager til valg af den bionedbrydelige emballage, der belaster miljøet mindst muligt.